Meny gruppe/selskap
Foretter
Sjøkreps
Sjøkreps med asparges og hvitvinssaus
Kr. 145,-
Kamskjell
Kamskjell med blomkålpurre
Kr. 145,-
Laksetartar
Laksetartar med avakado og mangosalsa
Kr. 145,-
Rekecoktail
Rekecoktail med chili og ingefær
Kr. 145,-
Carpiaccio
Velg mellom; laks, tunfisk, hval, kamskjell eller kalv
Kr. 145,-
Andebryst
Andebrystsalat med mangodressing
Kr. 145,-
Bruschetta
Bruschetta med spekeskinge og tomatsalsa
Kr. 145,-
Hovedretter
Ytrefilet
Ytrefilet av hjort med pastinakkpure og tyttebærsaus
Kr. 365,-
Villsvin
Villsvin ytrefilet med hasselbakt potet, rotgrønnsaker og viltsaus
Kr. 295,-
Helstekt Ytrefilet
Helstekt ytrefilet av storfe, sauterte grønnsaker, ovnsstekt potet og soppsaus
Kr. 325,-
Biff Wellington
Biff wellington servert med asparges, selleripuré, og rødvinssaus
Kr. 345,-
Andebryst
Andebryst med søtpotetstappe og appelsinsaus
Kr. 145,-
Andebryst
Andebrystsalat med mangodressing
Kr. 285,-
Laks
Laks med fennikelsalat og urtesaus
Kr. 265,-
Uer
Uer med potetpurré, soppstuing og sintronsaus