Meny gruppe/selskap

Foretter


Sjøkreps

Sjøkreps med asparges og hvitvinssaus

Kr. 145,-

Kamskjell

Kamskjell med blomkålpurre

Kr. 145,-

Laksetartar

Laksetartar med avakado og mangosalsa

Kr. 145,-

Rekecoktail

Rekecoktail med chili og ingefær

Kr. 145,-

Carpiaccio

Velg mellom; laks, tunfisk, hval, kamskjell eller kalv

Kr. 145,-

Andebryst

Andebrystsalat med mangodressing

Kr. 145,-

Bruschetta

Bruschetta med spekeskinge og tomatsalsa

Kr. 145,-

Hovedretter


Ytrefilet

Ytrefilet av hjort med pastinakkpure og tyttebærsaus

Kr. 365,-

Villsvin

Villsvin ytrefilet med hasselbakt potet, rotgrønnsaker og viltsaus

Kr. 295,-

Helstekt Ytrefilet

Helstekt ytrefilet av storfe, sauterte grønnsaker, ovnsstekt potet og soppsaus

Kr. 325,-

Biff Wellington

Biff wellington servert med asparges, selleripuré, og rødvinssaus

Kr. 345,-

Andebryst

Andebryst med søtpotetstappe og appelsinsaus

Kr. 145,-

Andebryst

Andebrystsalat med mangodressing

Kr. 285,-

Laks

Laks med fennikelsalat og urtesaus

Kr. 265,-

Uer

Uer med potetpurré, soppstuing og sintronsaus

Kr. 270,-

Dessert


Eplekake med is

Kr. 65,-

Sjokoladefondant med sorbett

Kr. 75,-

Panna cotta med bringebærsaus

Kr. 75,-

Creme Brulee

Kr. 85,-

Is med varme bær og egglikør

Kr. 85,-

Buffet


Lapskaus

Kr. 175,-

Hjemmelaget sodd

Kr. 210,-

Hjemmelaget kjøttsuppe

Kr. 195,-

Viltgryte av hjort med potetstappe

Kr. 345,-

Kjøtt i mørket

Kr. 235,-

Hvalkjøttgryte

Kr. 245,-

Sjømatbuffet

Kr. 625,-

Tapasbuffet

Kr. 625,-