Opplevelser på Knarren

Velkommen til Knarren Marina

På vår Marina finner du det du trenger dersom du skal bare på en kort visitt eller om du ønsker overnatte og bli noen dager. Vi har god plass til store og små båter rett foran vår flotte restaurant Knarren. Bare et steinkast fra kaia finner du også en dagligvarebutikk. Vi har strømforsyning og kan skryte på oss Trøndelagskystens gunstigste priser på drivstoff for båter.

Så her er det bare og stikke innom!

Kom til Knarren – alltid noe å finne på

I Knarrlagsundet yrer det av liv på sommeren

Vi tilbyr ulike aktiviteter organiserte og uorganiserte.

  • Båtutleie
  • SUP-utleie
  • Sykkelutleie
  • Overnatting
  • Restaurant
  • Turstier
  • Badeplasser
  • Fiske fra kaia
  • Ballbinge
  • Kajakkutleie
Klikk her og send en mail hvis du har spørsmål

Flotte turstier

Ulvøystien er en godt merket sti som tar deg rundt kystheiene. Nytt flott utsikt fra svabergene og se utover havet. Stien er tilrettelagt med broer, trapper og tau på bratte steder. Mye av stien går langs sjøkanten, men mot slutten går turen mer innover øya.  Flott turalternativ for hele familien!

Kajakkutleie

Benytt anledningen til og virkelig komme nærme havet. Vi har kajakkutleie, så du kan utforske og nyte skjærgården på nært hold. En magisk opplevelse som kan by på de aller vakreste naturopplevelser.

Fiske på kaia i Knarrlagsund

Fisk fra kaia

Med sin flotte beliggenhet og rene natur kan du trygt og godt fiske deilig sjømat rett utenfor døren. Ta en meditasjonstur ned til kaikanten med fiskestangen og ta inn den flotte utsikten samtidig. Trenger du noe ekstra til fiskeutstyret, kan du få dette på Jokern 50 meter fra kaia.

Sykkelutleie

Opplev nærområdet rundt Knarren, her finner du mange fine veier og stier du kan utforske. Vi leier ut sykler og hjelmer. Spør oss gjerne om gode tur tips.

Ballbinge

Trenger du pause fra havet og turene, har du ballbinge i nærområdet. Der der man koble av og kose seg med en runde ballek. Flott for både store og små.

Båtutleie

Har dere lyst til og komme dere litt ut på havet alene, er det muligheter for å leie egen båt. Vi stiller selvsagt med det du trenger av drivstoff og redningsvester.

SUP-board utleie

Med en fantastisk skjærgård er Knarrlagsund en fantastisk plass og padle på SUP-board. Har du ikke eget brett? ikke fortvil vi har brett du kan leie.

Våre tre koselige gjestebrygger

Bestill overnatting

Kortreist mat
som nytes ved sjøkanten

Bestill bord

Konserter og dans
med bølgeskvulp

Kontakt oss

Drivstoff og båtparkering
kort og lang sikt

Servicepunkter