Knarren Spisested

Spis godt på Knarren

Opplev vårt gode kjøkken i fantastiske omgivelser på bryggekanten i Knarrlagsundet. Alt av sjømat servert på vår restaurant kommer rett fra havet du sitter ved, kortreist og av høyeste kvalitet. Er du skikkelig heldig er dagens middag ferskfisket kveilte.

Våre menyer settes opp hver sesong med nye spennende retter. Og selvsagt har vi full bevilgning om du ønsker noen ekstra godt å drikke til maten.

Vår restaurant

Vår restaurant har både inne og uteservering, inne finner du plass til 180 og da er det hensyntatt korona regler og avstand. Vår uteservering rommer 86 etter tiltakene. Vanligvis har vi plass til 280 personer på vår uteservering, så med tiden kommer vi tilbake med disse.

Brygga har den klassiske bryggesjarmen og stemningen er lun og god. Plassen er flittig brukt av besøkende fra nær og fjern og av lokalbefolkningen som bor i Knarrlagsund.

Her kan du sitte og speide utover fjorden og høre måkeskrik i det fjerne, mens du nyter ny-dampede blåskjell og en kald pils.

Selskap og festeligheter

Knarren har gjennom tidene huset mange selskaper, både store og små. Her har vi holdt konfirmasjoner, julebord, jubileer og bryllup for å nevne noen.

Vi har mulighet til å ta inn inntil 280 gjester samtidig på vår restaurant, men grunnet korona tiltakene ligger nå dette antallet på 200.

Det kan velges mellom flere forretter, hovedretter og deserter, vi har spesielt mye erfaring med gjester som kommer med buss eller sjøveien for å oppleve Knarrlagsund og det vi har å by på.

Når det gjelder dekorering og pynting av lokalene gjøres dette ut fra deres ønsker, og avtales på forhånd.

 

Trenger du og dine gjester overnatting? Vi har flere muligheter, se her!