Knarren Marina

Velkommen til Knarren Marina

På vår Marina finner du det du trenger dersom du skal bare på en kort visitt eller om du ønsker overnatte og bli noen dager. Vi har god plass til store og små båter rett foran vår flotte restaurant Knarren. Bare et steinkast fra kaia finner du også en dagligvarebutikk. Vi har strømforsyning og kan skryte på oss Trøndelagskystens gunstigste priser på drivstoff for båter.
Så her er det bare og stikke innom!

Velkommen sjøveien

Vi synes det er litt stas at vi kan si at vi har Trøndelagskystens gunstigste priser på drivstoff for båter, så her er det bare og fylle opp tanken!I
Vi har anlegg for diesel og bensin fylling. I tillegg er det kun 1 minutts gange til Midt-Norges største Joker butikk som har åpent hver dag, hele uken.

Men som kronen på verket kan du nyte vår fantastiske sjømat og andre godbiter på Knarren brygge rett på bryggekanten. Her kan dere kose dere inn i de sene nattetimer med god mat og drikke. Og er du heldig kan det være det er en konsert like rundt hjørne også. Sjekk ut vår aktivitetskalender her.

Bestill overnatting her

gjestehavn

Vi ønsker deg som båtgjest velkommen til marinaen og håper at du vil finne deg til rette hos oss.
Vi har gjestetoaletter med dusjfasiliteter (dusjfasilitetene koster 20 kr. pr. gang) ved inngangen til Knarren Kro, drivstoffylling for bensin og diesel, vann og strøm i marina. Det er butikk få meter fra marinaen med godt vareutvalg. Her finner du også fiskeutstyr, redningsvester og andre maritime varer.
​Butikken har åpent alle dager, også søndag.

Havneavgift

kr. 250,- inkl. strøm ( inntil 40 fot )

kr. 300.- inkl.strøm (over 40 fot  )

Havneavgift betales ved ankomst men vi anbefaler å benytte GoMarina app (android / iOS).  Betaling kan også skje inne i restauranten i Knarrens åpningstider eller ved å legge kontanter i en konvolutt i postkassen ved Kvitbrygga. Kvittering på betalt havneavgift skal alltid ligge synlig i båten.
​Vi har dessverre ikke anledning til å ta forhåndsbestilling av båtplass!

Våre tre koselige gjestebrygger

Bestill overnatting

Kortreist mat
som nytes ved sjøkanten

Bestill bord

Konserter og dans
med bølgeskvulp

Kontakt oss

Drivstoff og båtparkering
kort og lang sikt

Servicepunkter